Nederland is een nieuw nationaal stadslogistieknetwerk rijker

De landelijke uitbreiding van milieuzone op vrachtwagens, is inmiddels ook gaan gelden voor bestelauto’s, busjes  en personenauto’s. Door open aanbod van deze stadslogistiek, moeten verzenders van goederen met eindadressen in de stad kiezen voor een duurzame oplossingen.

Dat is het doel van Exactly Green Delivery, het jongste initiatief op het gebied van milieuvriendelijke duurzame stadsdistributie in West Friesland. Het is schoon, stil, veilig, en zeer publieksvriendelijk. Exactly Green Delivery een duurzame logistiek door goederenstromen efficiënt
te coördineren.


Kleine en middelgrote goederenstromen coördineren in Hoorn Centrum

EGD bundelt de binnenkomende goederen van verschillende partijen op zijn moderne DC opnieuw tot volle vrachten aan de rand van de milieuzone waarna ze door onze 100% elektrische aangedreven cargo’s worden overgenomen en bezorgd. Deze zijn direct gesorteerd op straat- en huisnummerniveau.

Omdat wij in onze binnensteden niet gebonden zijn aan venstertijden en milieuzones kunnen wij de hele dag afleveren. Natuurlijk kunnen wij aansluiten op uw tracking & tracing-systeem en houden wij rekening met uw wensen omtrent aanlevertijden aan uw filialen of klanten.

   

Geldelozeweg 33, 1625 NW, HOORN

0229 20 64 50

info@exactdistributie.nlNaar boven